Vrijgezellenfeest Den Haag

Gaat u een vrijgezellenfeest in Den Haag organiseren, voor een collega of bijvoorbeeld een goede vriend die op het punt staat in het huwelijksbootje te stappen? Dan wilt u natuurlijk wel zorgen dat het vrijgezellenfeest in Den Haag goed is voor een onvergetelijke avond, voor zowel de aanstaande bruidegom als de andere gasten. Wij nodigen u uit even verder te kijken op de website van Condor City, de ideale locatie voor ieder vrijgezellenfeest in Den Haag.

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Den Haag

Bij ons viert u altijd een uniek vrijgezellenfeest Den Haag, in een ware Texaanse sfeer, met grote tafels, krakende houten vloeren en prachtige veranda’s. Wanneer u ervoor kiest het vrijgezellenfeest bij ons in Den Haag te vieren, dan kunt u komen genieten van muziek, rodeo en natuurlijk lekker eten en drinken. Dit is slechts een fractie van wat wij kunnen bieden wanneer het gaat om een vrijgezellenfeest. Wij zijn in Den Haag gevestigd aan de Poeldijkseweg 47.

Contact

Voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Den Haag komt u naar Condor City. Kijk gerust even verder op onze website voor meer informatie over de mogelijkheden als u bij ons een vrijgezellenfeest wilt vieren in Den Haag. Uiteraard kunnen wij u ook van meer informatie voorzien.
U kunt vrijblijvend bellen naar 0174 – 22 51 51 of mailen naar seeyou@condorcity.nl.

De verbouwing bij Condor City

feb 12, 2016
Logo-De-Pitch-80ea018731db14fbf2568cba3a2b3ffc.JPG

Ondanks de verbouwingen die voor Condor City op de planning staan, gaan alle geplande feesten gewoon door! We houden jullie via deze weg op de hoogte van de vorderingen.   

Lees meer

Contact

  • Adres:Food & Fun Company
  • Poeldijkseweg 47
  • 2544 NS Den Haag
  • Tel:088 - 1266 033

    (tijdens kantoortijden)

  • E-mail:sales@foodandfuncompany.nl